Manager online de fotbal in care iti creezi propria echipa

Prime pareri

Impartiti

Stefan
    Incepator RSM

Data de inscriere: 11/01/2012
    Varsta: 20
    Localizare: Bucuresti

Prime pareri

Mesaj  Stefan la data de Mier Ian 11, 2012 12:47 pm

Incep prin a va saluta pe toti.
    Dupa 2 zile in care am tot butonat am cateva sugestii pentru cei care administreaza jocul.
    1. Ar trebuii sa existe mai putini jucatori cu calitati asa mari, astfel piata se umfla foarte mult si face jocul extrem de accesibil oricui.
    2. Academia ar trebuii sa aduca maxim 2 jucatori pe sezon tinand cont ca este foarte scurt (meciuri zilnic).
    3. Ar trebuii integrata o caracteristica "Agresivitate" atat la calitatile jucatorului cat si la sistemul de joc. Astfel ar exista jucatori extrem de talentati dar cu agresivitate mare, deci ar influenta in mod direct jocul ofensiv sau defensiv cat si accidentarile.
    4. Nu stiu cum e exact treaba cu transferurile, insa ar trebuii evitate conturile tip clona, si limitate transferurile intre aceleasi echipe (maxim 1-2 pe sezon) si un jucator nou sa aibe voie sa faca transferuri abia dupa o perioada de timp, 7 zile, o luna etc

Spun acestea in scopul echilibrarii jocului. Cu toate aceste minusuri, din punctul meu de vedere, jocul este foarte ok chiar daca mai are si alte lucruri de pus la punct pentru a deveni un joc competitiv la nivelul celor browser care sunt populare (am scoala soccerproject...cativa ani).
    Concluzia este simpla...continuati pe drumu asta, ceva publicitate (prin codul de reffer) si totul va fi ok. Eu o sa incerc sa fiu cat mai activ cu toate ca in perioada asta e greu cu sesiune si munca dar daca pot sa ajut cu ceva...voi incerca.

O zi buna si va multumesc ca ati citit tot articolul.

RSM | Mares
    Admin

Data de inscriere: 22/07/2011
    Varsta: 18
    Localizare: Dej

Re: Prime pareri

Mesaj  RSM | Mares la data de Mier Ian 11, 2012 2:45 pm

Smile Ms de parere. Pe langa cele ce le-ai spus tu, jocul mai are si alte lipsuri. Nu e normal ca la 16 ani jucatorul sa ajunga la maximul de potential. Ar trebui sa atinga maximul la 27-30 de ani (asta pt jucatorii de camp, portarii si mai tarziu). Plus ca ai mare dreptate. Exista mult prea multi jucatori care pot atinge 4 stele.

Si e cel care administreaza jocul Smile

Echipa RSM

Stefan
    Incepator RSM

Mesaj  Stefan la data de Mier Ian 11, 2012 3:02 pm

Si e rezolvabila treaba? sau sunt prea multe coduri implicate in modificarile astea?
    Incerca sa integrezi forumul in joc...sa nu trebuiasca sa iti faci cont etc, presupun ca poti instala un modul de forum in el...Smile

RSM | Mares
    Admin

Mesaj  RSM | Mares la data de Mier Ian 11, 2012 3:49 pm

Treaba e foarte rezolvabila. Dar asta ar cam insemna sa resetez toti jucatorii, si jucatorii mai vechi nu cred ca vor fi multumiti..

Echipa RSM

Stefan
    Incepator RSM

Mesaj  Stefan la data de Mier Ian 11, 2012 3:58 pm

Da, inteleg ce zici. Dar sunt destul de putini jucatori, nu exista o solutie prin care sa le salvezi cumva?...in opinia mea sincera, nu ca sunt jucator nou, dar cu cat mai devreme cu atat mai bine.Cu trecerea timpului problema nu se rezolva, decat se mareste (ma rog nu neaparat o problema) dar ar face jocul mai strans si nu ar reusi orice jucator intr`un sezon sa isi faca super echipa...Acum ca am deschis subiectul sper sa vina si restul jucatorilor activi pe forum sa ne spunem parerile si sa ajungem la niste concluzii, sa le punem in practica pe toate, nu sa te chinui sa faci niste modificari iar apoi sa ne dam seama ca nu au fost inspirate si ca ar fi bun altceva...

RSM | Mares
    Admin

Mesaj  RSM | Mares la data de Mier Ian 11, 2012 4:03 pm

Sezonul asta se termina peste vreo 2 saptamani si nu as vrea sa modific ceva chiar acuma. Deci timp mai este de gandit la modificari. Printre modificarile sigure se numara:

-Modificare Antrenament Very Happy

Ultima editare efectuata de catre RSM | Mares in Mier Ian 11, 2012 9:11 pm, editata de 1 ori

Echipa RSM

Stefan
    Incepator RSM

Mesaj  Stefan la data de Mier Ian 11, 2012 7:57 pm

min.45 Fc Nexium Bucuresti
    Albitrul pune punct primei reprize.

RSM | Mares
    Admin

Mesaj  RSM | Mares la data de Mier Ian 11, 2012 8:46 pm

Stefan a scris:min.45 Fc Nexium Bucuresti
    Albitrul pune punct primei reprize.

rezolvat Very Happy

Echipa RSM

RSM | Mares
    Admin

Mesaj  RSM | Mares la data de Mier Ian 11, 2012 9:26 pm

Se pare ca managerii sunt de acord cu crescutul rapid al jucatorilor. Totusi trebuie sa stii cum sa ii cresti ca sa ajunga de 5 stele. Si nu prea exista multi jucatori cu potential de 5 stele.

Echipa RSM

Acum este: Joi Mai 17, 2012 12:18 am